Karriär

Vi gör livet mer givande och värdigt


Gör skillnad med oss

På Hollister Incorporated känner vi passion för vårt arbete och strävar efter att göra livet mer givande och värdigt för våra medarbetare och de personer som använder våra produkter och tjänster.

Vi inser att var och en som använder våra produkter och tjänster befinner sig på en unik och ofta utmanande resa genom livet. I allt vad vi gör är vårt viktigaste mål och engagemang att göra skillnad på den resan.


En karriär på Hollister kan ta många olika vägar men alla kan leda vidare  till  nya utvecklande möjligheter. Genom vårt gemensamma förhållningssätt om alla människors lika värde är människan i fokus för allt vi gör på Hollister. 

Vi erbjuder en samverkande arbetsmiljö som utmanar dig och hjälper dig att uveckla dina kunskaper medan du växer inom  företaget. Vi har generösa anställningsförmåner.


För att få veta mer om hur de är att arbeta hos oss kan du läsa  våra Medarbetarberättelser. Varje berättelse är  unik och personlig men de har alla gemensamt att de skildrar hur engagerade vi är i vårt arbete och hur vi verkar i enlighet med vårt uppdrag.

Om du söker en meningsfull karriär på ett företag med en stark värdegrund kan du läsa mer om Karriärmöjligheter på Hollister. 

Besök oss på sociala medier

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Hollister och få uppdateringar om lediga jobb kan du besöka oss på:

Facebook icon   LinkedIn icon

 

Lika anställningsmöjligheter

Hollister Incorporated erbjuder lika anställningsmöjligheter för alla anställda och arbetssökande oavsett etnicitet, hudfärg, religion, kön, nationellt ursprung, ålder, funktionsnedsättning eller genetiska egenskaper. Hollister Incorporated följer såväl amerikanska federala lagstadgade krav som tillämpliga delstatslagar och lokala anställningslagar.

 

Hjälp med tillgänglighet

Hollister Incorporated strävar efter att göra vår webbplats tillgänglig för alla användare. Om du vill kontakta oss avseende tillgängligheten för vår webbplats eller behöver hjälp med ansökningsprocessen kan du kontakta vår personalavdelning på Dorthe.Brown@dansac.com.