Kassa för varuprover | Hollister SE

Hollister Incorporated, aktuellt uttalande relaterat till COVID-19 Pandemin Läs mer

Beställning

Tack för ditt intresse för våra produkter. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så sänder vi kostnadsfritt varuprov. Vid behov kan Hollisters kundtjänst komma att kontakta dig för att bekräfta produktstorleken.

Customer Information
SEKRETESSPOLICY
 • SEKRETESSPOLICY

  Sekretesspolicy Du har gett ditt samtycke till att Hollister Limited och alla andra företag i samma företagsgrupp använder din personliga kontaktinformation och medicinska information (i synnerhet ditt namn, adress, information om sjukdomen och medicinska produkter och tjänster du behöver eller önskar) för att kontakta dig via post, e-post eller telefon (inklusive SMS) för att informera dig om Hollister Group och deras produkter och tjänster.

  För det här ändamålet kan Hollister Limited överföra dina uppgifter till andra företag som tillhör Hollister Group i Storbritannien, Europa och USA. Du godkänner att dina personuppgifter kan lagras och bearbetas i något av dessa länder och/eller på skyddade datorservrar (inklusive det som är känt som molnservrar) som används av företag i Hollister Group i Storbritannien och utomlands (inklusive utanför Europa).

  Ditt medgivande är frivilligt och kan återkallas när som helst genom att kontakta: Hollisters kundtjänst på 08-446 46 46, info.se@hollister.com.

  Samtyckestext för förfrågningar om produktprover

  Genom att klicka på knappen “Ja, jag godkänner” nedan, förklarar jag mitt samtycke till att Dansac and Hollister Scandinavia Inc. Filial Sverige, samt företag inom dess koncern (visa), samlar in, behandlar och använder personuppgifter som jag lämnar i följande syften (klicka i alla som gäller):

  • för att kunna tillhandahålla produktprover som jag har efterfrågat

   OBS! Den här rutan måste kontrolleras för att kunna behandla din begäran om prov


  • för att kunna kontakta mig för uppföljning om produktprover som jag har efterfrågat
  • för att kunna tillhandahålla information om Hollister och dess produkter och tjänster

  Jag kan bli kontaktad (klicka i alla som gäller):

  • via telefon
  • via e-post
  • via post

  Jag förstår att de personuppgifter som jag har lämnat kan innehålla känslig information om min hälsa, inklusive uppgifter om mitt medicinska tillstånd och min vård. Jag förstår att mitt samtycke är frivilligt och inte obligatoriskt för att jag ska kunna vara i kontakt med Hollister. Jag är däremot medveten att Hollister inte kan uppfylla vissa förfrågningar, såsom tillhandhållande av produktprover eller rådgivning om produkter, om jag inte ger mitt samtycke till behandling av mina personuppgifter och känslig information.

  Jag kan återkalla mitt samtycke när som helst info.se@hollister.com eller 08-446 46 46. Sådant återkallande kommer endast att ha verkan i framtiden (dvs. mitt återkallande av samtycke har ingen verkan på lagligheten av den behandling och de offentliggöranden som skedde innan samtycket återkallades).

  Mer information om Hollisters integritetspolicy finns här.