Jobb

Vi gör livet mer givande och värdigt


Gör skillnad med oss

På Hollister Incorporated brinner vi för det arbete vi gör och de människor vi hjälper. En karriär här kan ta många olika vägar och alla leder till givande möjligheter som gör skillnad i människors liv. Börja jobba hos oss och gör skillnad du också.

Upptäck en givande karriär på Hollister Incorporated

Värdesätta ditt bidrag

Vi utvecklas genom samarbete. De som använder våra produkter och tjänster räknar med att vi alltid levererar kvalitetsprodukter. Och vi måste samarbeta över olika funktioner och tidszoner för att leverera de produkter som människor behöver för att kunna leva sina liv fullt ut. Arbetet kan vara utmanande, men det är alltid givande. Eftersom vi vet att våra medarbetare arbetar hårt och ger allt ser vi till att erbjuda dem en konkurrenskraftig lön och omfattande förmånspaket som ger möjligheter att förbättra livskvaliteten hemma, på jobbet och i samhället. 

  • Hälsa och välbefinnande
    • Vi erbjuder omfattande hälso- och tandvårdsplaner samt en mängd olika program, verktyg, resurser och incitament som är kända som Hollister Healthy Habits (Hollisters hälsovanor).  
  • Arbetsplatsflexibilitet
    • Livet är komplicerat och ständigt utmanande. För att göra det lite enklare för våra medarbetare att hantera kraven från arbetet, familjen, samhällsengagemang eller andra åtaganden som de brinner för finns våra program för arbetsplatsflexibilitet.  

Investera i din framgång

Våra medarbetare investerar en hel del i sig själva för att se till att vårt företag är framgångsrikt. Vi vill se till att vi gör allt vi kan för att investera i deras framgång också. 

Vi erbjuder en ordentlig karriärutveckling, utvecklingsplaner och utbildningsprogram som hjälper dig att växa under hela din karriär. 

Global räckvidd

Vi är baserade i Libertyville, Illinois, USA, men vi finns över hela världen. Vi är ett medelstort företag med ett globalt täckningsområde. De ger våra medarbetare möjlighet att arbeta på utmanande projekt med kollegor över hela världen. 

Uppdragsdriven

Vår företagskultur är ett levande uttryck av våra grundare, John och Minnie Schneider. I alla Hollister Incorporateds verksamheter runt om i världen hjälper vår företagskultur till att definiera företagets karaktär. Vår kultur guidar oss i de beslut vi tar, arbetet vi utför och sätten vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder service. 

Långsiktigt perspektiv

Vi är ett oberoende, personalägt företag. Det innebär att vi bestämmer vår kurs själva och investerar i vår egen framgång utan inblandning från investeringsanalytiker eller aktieägare. Det resulterar i att vi kan ha en strategisk, långsiktig syn på vår tillväxt. 

Samhällsengagemang

De personer som använder våra produkter och tjänster befinner sig på en svår resa. Även om vårt uppdrag är att göra skillnad på den resan är vi medvetna om att andra organisationer också är med och påverkar. Vi gör vårt bästa för att ge tillbaka till de föreningar och ideella organisationer som hjälper oss att göra skillnad i andras liv.