Hedy

Hedy

Högre säljexpert, stomi

Service och integritet går hand i hand på Hollister – alla vill göra skillnad.


Jag har arbetat på Hollister i mer än elva år och det som lockade mig var sättet som företaget stödjer en balans mellan arbete och fritid. Jag var uppriktig i mina intervjuer att min familj kommer först, men ni får 110 % från mig om ni accepterar det. När chefen som i slutändan anställde mig sa att han förstått och accepterade, visste jag att jag var på rätt plats.

Oavsett om det handlar om sårvård eller stomi, förstår Hollister och stödjer sina kunder och sjuksköterskor som tar hand om dem. Jag har avsiktligen inte bytt från att vara säljexpert eftersom jag älskar det jag gör, men det finns många olika sätt att utvecklas på Hollister. Jag uppskattar att vårt ledarskap har fortsatt att aktivt hjälpa mig att utveckla min karriär. Jag har varit mentor i mer än sex år och jag har också arbetat i sälj- och rådgivningsteamet – båda är verkligen givande.

Hollister har ett högt ansett rykte för sina produkter och, som säljexperter, anstränger vi oss ytterligare för att uppfylla kundernas behov. Vi utväxlar ofta idéer i säljteamet om hur vi kan bli mer effektiva och bättre på det vi gör – vi samarbetar mycket.

Det finns alltid frustrerande tillfällen i alla jobb, men på Hollister känner du engagemang, flexibilitet, eget ansvar och integritet från alla. I slutet av dagen är jag glad att jag har en karriär på Hollister.

Vi gör livet mer givande och värdigt