Stephen | Hollister SE

Hollister Incorporated, aktuellt uttalande relaterat till COVID-19 & Leveranser Läs mer

Medarbetare på Hollister berättar

I hela vårt företag och i allt vi gör är vårt uppdrag att göra livet mer givande och värdigt för de människor som använder våra produkter och tjänster. Vår företagskultur och våra grundläggande värderingar om människors värdighet, integritet, vår syn på service och hur vi förvaltar det arv vi har i våra händer för framtiden vägleder oss i våra beslut. Det påverkar även vårt sätt att samverka och stödja våra kunder. Allt detta gör Hollister till en fantastisk arbetsplats. Läs några medarbetares berättelser nedan för att få en inblick i hur det är att vara anställd på Hollister. Berättelserna är alla unika på sitt sätt, men gemensamt för dem är att de speglar hur engagerade vi är i vårt arbete och hur vi uppfyller vår mission.

Stephen

Chef, ny produktutveckling

Det finns en stark känsla av samarbete här på Hollister, vi är lagspelare.


Det finns ett underbart lagarbete här på Hollister, vi främjar en hög nivå av samarbete. När du arbetar med att utveckla nya produkter kopplas du ofta bort från produkternas slutanvändare. Här samverkar vårt nya produktutvecklingsteam nära kunderna och skapar medicintekniska produkter som är personliga. Våra produkter förvaras i plånböcker, ryggsäckar och badrum. För att våra kunder ska få bästa möjliga upplevelse arbetar vi alla tillsammans för att utveckla produkter som är nästan osynliga i deras liv.

"Ärligt talat, när jag först hörde talas om de oföränderliga principerna på Hollister om personens värdighet, förvaltning, service och integritet tänkte jag "Visst, det har jag hört förut". Men det är inte bara tomt prat, det är sant. Förvaltning är för mig den viktigaste principen. Att lämna företaget på en bättre plats än när du kom – jag arbetar på det varje dag.

Under mina fyra år här på Hollister fortsätter företaget att utmana mig och låter mig utvecklas och utveckla min karriär. Detta är viktigt för mig och jag har fått stora möjligheter att utvecklas både personligen och yrkesmässigt. Jag har gått från högre ny produktutvecklingsingenjör till min nuvarande roll som projektledare i ny projektutveckling. Det har absolut varit fantastiskt.

Vi gör livet mer givande och värdigt